Maaliskuun 11 päivänä, 2011, Japani koki kolme katastrofia: 9.0 richterin maanjäristyksen, uskomattoman suuren tsunamin ja ydinvoimalaonnettomuuden.Erityisesti lapset kärsivät psykologisesti näiden tapahtumien takia, koska he ovat saattaneet menettää kotinsa, ystävänsa ja joissain tapauksissa läheisimpiään. He elävät hätämajoituksissa ilman mahdollisuutta yksityisyyteen. Lisäksi yli 1000 jälkijäristystä aiheuttavat ylimääräisiä ongelmia.


Tästä syystä tämän projektin ja verkkosivun perustajat haluavat tehdä jotain näiden lasten hyväksi, jotka ovat Japanin tulevaisuus.

Me haluamme antaa oman panoksemme, ja luoda toivon ja hauskuuden hetkiä, ja samaan aikaan tukea heidän koulutustaan.


Koulu-tötteröitä Japaniin


Aiomme jakaa koulu-tötteröita eka- ja toka-luokkalaisille pohjois-Japanin koululaisille toukokuun puolestavälistä heinäkuun loppuun. Lisäksi, haluamme viettää aikaa koululaisten kanssa ja näyttää heille kuvia / piirustuksia / postikortteja ympäri maailman muistuttaaksemme heitä solidarisuudesta ja yhteenkuuluvuudesta. Me uskomme ja toivomme että nämä aktiviteetit tuovat hymyn heidän huulilleen.
Olisimme iloisia, jos voit tukea projektiamme rahallisesti, materiaalisesti tai vaikkapa tapahtumalla koulussasi. Katso Aktiviteetit sivua lukeaksesi lisää siitä miten voit auttaa.

Diese Seite wurde erstellt am 11. April 2011.

Contact Information

BackgroundFIN_files/Unknown.
Other Languages:BackgroundFIN_files/Unknown_1.