Henkilokohtainen apu 

Tavoitteenamme on jakaa 1000 koulu-tötteröä eka- ja toka-luokkalaisille (jos projektin palaute on loistava, jaamme tietysti enemmän!). Jotta voisimme saada tämän aikaan, tarvitsemme rahallista tukea täyttääksemme ja kuljettaaksemme nämä tötteröt alueille pohjois-Japanissa, joihin maanjäristys on vaikuttanut. Herlitz, johtava koulutarvikkeiden tuottaja, on jo lahjoittanut 1000 koulutotteroä. DHL, maailman suurin logistiikka ekspertti, kuljettaa tötteröt Saksasta Japaniin, ja edelleen Japanissa lapsille. Tarvitsemme kuitenkin vielä rahallista tukea täyttääksemme tötteröt piripintaan.

Lahjoittaaksesi, paina “lahjoitusnappia” alla. Arvioimme kustannusten olevan 10-15 euroa per tötterö täyttääksemme sen karkeilla ja koulutarvikkeilla. Kaikki lahjoitukset menevät ensin paikalliselle järjestö-partnerillemme, ja siitä edelleen kyseiseen projektiin. Kaikki lahjoitettu raha mitä ei käytetä suoranaisesti projektiin, tullaan lahjoittamaan paikalliselle järjestö-parnerillemme Japanissa muita lapsia auttavia projekteja varten.

Voit lukea lisää projektin etenemisestä ja onnistumisistamme Live Blogissamme, jota päivitämme 2-3 kertaa viikossa.

Muita ajatuksia

Lisätäksemme positiivisia tunteita ja kansainvälistä tunnelmaa, haluamme myös kerätä niin paljon postikortteja ympäri maailman kuin mahdollista. Kun olemme koonneet niitä aimo pinon, teemme niistä kirjasen näyttääksemme lapsille että maailma välittää heistä, ja että he eivät ole yksin.

Koulut kaikkialla maailmassa

Koulut kaikkialla maailmassa voivat auttaa tekemällä piirustuksia Japanin koululaisille, jotka me sitten toimitamme perille. Ehkä sinä olet töissä koulussa, tai tunnet jonkun joka on. Tai ehkä olet vanhempi, ja lapsesi käy koulussa. Olemme erityisen kiitollisia kaikista kuvista, jotka sopivat teemaan kansainvälisyys ja Japani. Enkä 'gambatte Japan' (tsemppiä Japani).

Jos olet kerännyt kuvia koulussasi, ole hyvä ja lähetä ne osoitteeseeni Japanissa. Löydat yhteystiedot impressumista.

Ole hyvä ja lähetä kortti kotikylästäsi tai seuraavalta matkaltasi. Olemme kiitollisia voidessamme liittää postikorttisi kirjaseen lapsille. Osoitteen postikortille löydät impressumista.

Nämä ideat ovat vasta alkua, ja olemme kiitollisia jos lähetät meille lisää ideoita, ajatuksia ja palautetta. Voit lähestyä meitä sähköpostitse. Jos yrityksesi voi lahjoittaa tuotteitta, olisi hienoa jos voisimme käyttää niitä koulu-tötteröiden täytteenä. Ole hyvä ja lähesty minua sähköpostitse keskustellaksemme miten saamme tuotteet Japaniin (joka ei välttamatta ole aivan itsestäänselvyys).


Arigato, Thanks ja Kiitos kaikesta avustanne jo näin etukäteen.

Schultüten, School Cone, Cornets d’Ecoliers, Cucuruchos Escolares,  スクールコーン,  学校锥

History from Germany                                                                                                                   Wikipedia Background

How to Support?

Henkilokohtainen apu

Koulut kaikkialla maailmassa

Muita ajatuksia

Diese Seite wurde erstellt am 11. April 2011.

Contact Information

ActivitiesFIN_files/Unknown.
Other Languages:ActivitiesFIN_files/Unknown_1.
 Until End of October 2011
 Until End of October 2011