HomeFIN_files/Unknown.
HomeFIN_files/Unknown_1.
Other Languages:HomeFIN_files/Unknown_2.

Sain emailin Saksalaiselta opettajaystävältäni marraskuun 31 päivänä, 2011.  Hän kertoi että hänen oppilaansa kuuntelivat minua joka aamu paikallisradiosta, kun raportoin Japanin tilanteesta. Koska asun Tokiossa,  paikallisradio otti minuun yhteyttä päivittäin välittääkseen tietoja maanjäristyksestä. Ystäväni kertoi minulle pienestä Lucas-pojasta, joka oli kysynyt miten hän ja hänen ystävänsä voisivat auttaa Japania. He halusivat aloittaa keräyksen, ja he kysyivät minulta mikä olisi paras tapa tukea Japanilaisia.


Ideasta inspiroituneena mietin mahdollisuuksia tukea Japanilaisia yhteisöjä. Pohtiessani asiaa näin monia ohjelmia koulujen tilasta pohjois-Japanissa. Monet lapset olivat menetäneet ystäviään ja perheenjäseniään, ja moni oli myös vailla kotia.


Tämä johti minut miettimään omaa lapsuuttani kasvaessani Saksassa ja muistojani niiltä ajoita. Erityisen vahvasti mieleeni tuli Saksalainen koulu-tradition Schulentuete (koulu-tötteröt). Koulun ensimmäisenä päivänä kaikki ekaluokalaiset saavat suuren pahvi-tötterön täynnä keksejä, karkkeja ja koulutarvikkeita helpottamaan kouluelämän jännittäviä ensiaskeleita. Koin tötteröiden olevan mukava traditio, yhdistäen jotain käytännollistä ja iloista.


Tämä traditio muistutti minua siitä, miten pieni ele ilahdutti minun ensimmäistä päivääni koulussa ollessani nuori ja jännittynyt ekaluokkalainen. Tämä oli myös alku idealle antaa koulu-totteröitä Japanilaisille koululaisille, tuoden heille sitä mita he totella tarvitsisivat:


Rohkeutta, iloisuutta ja hymyjä

Auta Japanin koululaisia, ja tue aktiviteettia, jonka pikku-Lucas Goettingenistä aloitti.

Would you like to support?

Please go to “Activities” page for more details.

Smile for Japanese School Kids

Diese Seite wurde erstellt am 11. April 2011.

Contact Information